Van niets naar iets (moois!)

Verrassing!! Ik ben net terug van een mooie NLP studieweek in Frankrijk en sta nu in een mooi geschilderde en gelamineerde lege ruimte. De tranen schieten spontaan in mijn ogen. Voor de klussers is het waarschijnlijk niet meer dan een muurtje witten en een vloertje leggen, maar ik weet dat dit het begin is van iets heel bijzonders! Het zal een mooie ruimte worden waar hele bijzondere dingen zullen gebeuren. Ik heb nog geen beeld van hoe alles er uiteindelijk uit gaat zien maar het voelde gewoon meteen goed.

Nu 2 jaar verder sta ik zelf met de verfkwast in diezelfde ruimte te schilderen. Buiten loopt de temperatuur tot 35 graden op en Anne-Marie en ik staan binnen vol enthousiasme onze droom te verwezenlijken. Dit keer hebben we wel een duidelijk beeld van hoe alles eruit komt te zien omdat Jacque-Line interieurvormgeving dit in een mood board uiteengezet heeft. Ze heeft ons destijds bij het inrichten van de trainingsruimte ook van interieuradvies voorzien en daar zijn we tot op de dag van vandaag blij mee. Ze staat in twee nog nietszeggende ruimtes en vraagt allereerst ‘welk gevoel willen jullie in de nieuwe huiswerkruimtes uitstralen? ‘. Bijna in koor antwoorden we ‘rust en veiligheid!’. We willen de kinderen die hier komen studeren een rustige en veilige omgeving bieden waarin ze efficiënt met hun huiswerk aan de slag gaan.

Nagenoeg de gehele zomervakantie besteden we aan het realiseren van ons doel. Uit ervaring weten we dat als je weet waar je uit wilt komen, de weg ernaartoe makkelijker zal zijn. Wij hadden als doel gesteld te starten met de huiswerkbegeleiding op maandag

3 september (2018!)..…..Of het gelukt is? NATUURLIJK!!! Vanmiddag is de eerste middelbare scholier gestart. Wij hebben er vanochtend al een taartje op gegeten want successen moeten gevierd worden!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@ikleerlerenzvl.nl of bel: 06-13143842

Leave a Comment