Wie zijn wij

Anne-Marie Bosman

Mijn naam is Anne-Marie Bosman. Ik ben 52 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen.
Van huis uit ben ik pedagoog. Na het afronden van mijn studie ben ik een andere richting uitgegaan en heb ik jaren als communicatieadviseur gewerkt bij zowel gemeenten als een gezondheidsorganisatie. Zeven jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik me gaan verdiepen in coaching. Ik heb de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner afgerond. Verder ben ik gecertificeerd kindercoach en trainer ‘Ik leer leren’, 'SLiM leren leren & plannen' en Begrijpend lezen-Alle teksten de baas. Ook heb ik relevante deelvakken van de studie Toegepaste Psychologie behaald.

Voor mij betekent het coachend werken met kinderen dat de cirkel rond is. Waar ik ooit ben gestart met de studie Pedagogische Wetenschappen, ben ik na vele omleidingen nu weer terug daar waar het voor mij begonnen is: het begeleiden en ondersteunen van kinderen en ouders op het gebied van gedragsproblemen en leerproblemen, en het bieden van inzicht, begeleiding en ondersteuning op weg naar verandering en verbetering.

Brigitte Muller-Nijsten

Na allerlei omzwervingen op de arbeidsmarkt ben ik nu beland waar mijn hart ligt: coaching, en dan voornamelijk kindercoaching. Nadat ik in 2014 de 2 jarige NLP-opleiding afrondde, heb ik in 2015 de kindercoach opleiding bij Centrum Tea Adema (kindercoaching & opvoedcoaching) gevolgd. Aansluitend de opleidingen oplossingsgericht werken, systemisch coachen en de vervolgmodule ‘Ik leer leren’. Deze laatste blijkt een krachtige training te zijn die de kwaliteiten van kinderen weer laat groeien! Gedrurende vijf bijeenkomsten ontdekken kinderen op actieve wijze, onder onze begeleiding, dat leren écht leuk kan zijn en ze ervaren dat de training hun waardevolle resultaten op gaat leveren!

Sinds schooljaar 2018 hebben we de stap gemaakt om ook huiswerkbegeleiding aan te bieden. Een waardevolle invulling van ons doel: het begeleiden van kinderen bij het ontdekken van hun unieke talenten en hoe ze deze in kunnen zetten voor het behalen van goede schoolresultaten.

 

Brigitte (l) en Anne-Marie

400_dsc7852.jpg