Ik leer leren training

De 'Ik leer leren' training is uitermate geschikt voor kinderen vanaf groep 8. Ook brugklassers en scholieren in de tweede en verdere klassen van de middelbare school hebben erg veel baat bij de training. En ook MBO-ers en HBO-ers volgen de training om er hun voordeel mee te doen om effectiever en meer efficiënt te leren. 

 • Groep 8


  De overstap van basisschool naar middelbare school is groot. Door het volgen van de training 'Ik leer leren' zal deze overgang makkelijker gaan omdat ze tijdens deze training leren HOE te leren en om te gaan met de vele veranderingen.
 • Brugklassers


  Als brugklastraining is de 'Ik leer leren’ training een aanrader. Met de trainingen gaan de kinderen gelijk goed van start op de middelbare school.
  Van de kennis en vaardigheden die ze tijdens de 'Ik leer leren' training opdoen, hebben ze hun hele schoolcarrière plezier.
 • Middelbare scholieren


  Als jongeren vastlopen op de middelbare school, wordt het er thuis niet gezelliger op. In principe kunnen deze kinderen goed leren. De training ‘Ik leer leren' zal deze jongeren weer op weg helpen om vol vertrouwen hun schoolperiode af te ronden.

Voor ieder kind die te maken krijgt met leren, is het een noodzaak om te leren hoe te leren. 

Wij kiezen ervoor om de Ik leer leren training voor leerlingen uit groep 8 uitsluitend aan te bieden op scholen.  Scholen kunnen hiervoor contact met ons opnemen.

Vanaf de brugklas geven wij de training op onze eigen locatie. Dit zijn individuele trajecten. We kiezen hier bewust voor omdat we merken dat de hulpvraag nogal kan verschillen en we in een individueel traject hier beter op kunnen inspelen. 

Een individueel traject ‘Ik leer leren’ bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur. Een aantal vaste onderwerpen komt in de training terug, zoals: mindset, plannen, concentratie en manieren van leren. Waar de nadruk op ligt, hangt af van de behoefte van je puber.

De training is ontwikkeld door centrum Tea Adema. En is opgenomen in, en goedgekeurd voor de interventiedatabase van het RIVM, Centrum Gezond Leven. Zie voor meer informatie www.ikleerleren.nl

De kosten

Individueel traject: € 290,00. Dit bedrag bestaat uit 5 lessen van 1 uur, inclusief het werkmateriaal. Na 2 bijeenkomsten ontvang je per mail de factuur.

Klik hier om aan te melden.

 

400_wegwijzer-gecertificeerd.jpg