Reacties

Ouder zoon, 16 jaar VWO 4 - huiswerkbegeleiding

Deskundige, sociale begeleiding op maat, in een aangename sfeer. Hier ben je welkom! Anne-Marie en Brigitte, jullie denken in oplossingen! Jullie communiceren met het kind/de jongere en met de ouders. Jullie polsen, stimuleren, enthousiasmeren, evalueren,.. Jullie zijn 100% betrokken bij de beleving van het kind/de jongere en bij het studieproces. Bedankt daarvoor!

 

Ouder dochter, 16 jaar VWO 4 - huiswerkbegeleiding

Jullie zijn toppers! Dankzij jullie heeft onze dochter de draad weer opgepakt!! Heel fijn! En dat terwijl ze het ook nog eens enorm gezellig vond bij jullie!

 

Ouder groep 8 leerling - Ik leer leren training

Ze heeft met plezier de training bij jullie gevolgd. Hopelijk heeft ze er wat baat bij. In ieder geval met het maken van haar huiswerk gaat ze al vooruit :-)

 

Basisschool - training 'Eigenaarschap'

De kinderen gingen met plezier naar elke training dat is voor mij als leerkracht een teken dat ze het leuk en nuttig vinden. Ze attenderen elkaar op helpende en niet-helpende gedachten, ze zijn er dus actief mee bezig.

 

Sarah 15 jaar 4 VWO

De proefwerkweek is heel goed gegaan! Ik heb zulke hoge cijfers gehaald. Nu weet ik het zeker: alles draait om mindset, die helpende gedachten hebben me zoveel rust gegeven tijdens de toetsen! Dank jullie wel voor de leuke training en de handige tips!

 

Isabelle 16 jaar 4 Havo

Ik vond het spannend om op een andere manier te gaan leren.....Voor de proefwerkweek heb ik, in plaats van lange samenvattingen, mindmaps gemaakt. Ik was veel eerder klaar met leren én onthield de lesstof veel beter. Mijn doel voor de 'Ik leer leren' training heb ik gehaald; minder leren en hogere cijfers!

 

Basisschool - training 'Eigenaarschap'

Bedankt voor jullie enthousiasme! Superfijn dat jullie dit met onze kinderen uit de groepen 8 hebben willen én kunnen doen.

 

Anna 11 jaar, groep 8

Ik wil jullie nog even laten weten dat ik zo blij ben dat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb. Voor de 'Ik leer leren' training had ik dit echt niet, dank jullie wel!

 

Basisschool Terneuzen - 'Ik leer leren' training

Omdat jullie van de kracht van het kind uitgaan en aandacht geven aan wat er al goed gaat, werken wij graag met jullie samen.

 

Jasper 11 jaar, groep 8

Ik wil jullie nog even doorgeven dat Jasper het echt ontzettend naar zijn zin heeft en erg serieus omgaat met wat hij bij jullie leert. Hij vindt het zelfs jammer dat volgende week alweer de laatste les is. Voor ons een goed teken!

  

Scott 15 jaar, derde klas middelbare school in België

Ieder kind zou in de gelegenheid moeten worden gesteld om naar de bijeenkomsten van Anne-Marie en Brigitte te kunnen gaan. Geweldige vrouwen die het beste in een kind naar boven kunnen brengen en tegelijkertijd ook de ouders kunnen coachen. Jullie zijn een top team en ik hoop dat jullie nog heel veel kinderen en ouders kunnen helpen.

 

Daan 12 jaar, brugklas tweetalig VWO

Het gaat goed met Daan. Hij heeft gelukkig veel betere cijfers en is veel korter met zijn huiswerk bezig. Soms is op tijd beginnen qua dagen voor een proefwerk nog wel lastig, maar gaat best goed. Hij heeft soms nog best wel wisselende cijfers, terwijl hij er dan net zoveel aan doet, maar meestal weet hij dan zelf wel waar het aan ligt. Dus we zijn zeker positief en zelf ziet hij ook in dat als hij meer ervoor doet, hij ook hogere cijfers haalt. Dus we zijn op de goede weg.

 

Sven 14 jaar, 3 VMBO

Sven doet zijn best om de 3e zo goed mogelijk door te komen. De motivatie om er het beste van te maken, is -gelukkig- aanwezig. Mede dankzij jullie training! Daar zijn we blij om.

 

Sofie 17 jaar, eindexamenjaar tweetalig gymnasium

Vandaag is de laatste bijeenkomst voor Sofie bij jullie. Ik wil jullie echt een groot compliment geven want jullie hebben een grote omslag teweeg gebracht!! Sofie is veel meer gestructureerd (en niet alleen met haar schoolwerk).

Gemotiveerd was ze al maar dat is ook toegenomen. Ze vertelt veel over hetgeen ze geleerd heeft bij jullie en past het ook toe. Wij zijn dus erg blij dat zij de stap wilde nemen om naar jullie toe te gaan. Ze voelt zich erg op haar gemak bij jullie en ze heeft er zelf ook een goed gevoel bij.

 

Britt 15 jaar, 3 VMBO

Heel erg bedankt voor al jullie lessen en hulp die jullie me hebben gegeven. En ik vond het altijd super gezellig met jullie!

 

Pieter 15 jaar, 3 Havo

Het gaat goed met Pieter. De zwarte cijfers i.p.v. rode heeft hij vast kunnen houden. Hij heeft het zelfs tot in de bespreekzone gehaald, van 11 tekorten naar 5. Hij blijft wel zitten, doet havo 3 over omdat de docenten oordeelden dat hij te weinig basis voor havo 4 zou hebben. En daar ben ik het ook mee eens. We zijn allen zeer dankbaar dat nu ook weer mooie resultaten gehaald zijn (zelfs diverse 8 en en een 10!). En nu vasthouden! Hartelijk dank voor jullie hulp in deze.