Informatie voor leerlingen

Heb je moeite met je te focussen op je huiswerk? Lukt het je thuis met alle afleiding niet om aan de slag te gaan? Of vind je het lastig om je huiswerk te plannen? Dan kunnen we je helpen bij het zoeken naar een aanpak die jou stimuleert om op een vaste plek en op vaste tijden je huiswerk te maken. Hiermee brengen we samen structuur aan in je maak- en leerwerk. We zijn er om jou weer op weg te helpen. 

Zelfvertrouwen en zelfredzaamheid

Soms heb je Huiswerkbegeleiding maar kort nodig. Even het bekende steuntje in de rug. Wellicht vind je het prettiger om gedurende het hele schooljaar hulp te hebben bij het maken van je huiswerk. In beide gevallen is het een prima start naar zelfvertrouwen en overzicht in je schoolwerk, waar je de komende jaren veel profijt van zult hebben.  

Voordelen

Zie je er tegenop om elke dag of paar keer per week naar Huiswerkbegeleiding te gaan? Er zitten ook heel veel voordelen aan. Zo zeuren je ouders niet meer of jij je huiswerk wel hebt gemaakt en verbeteren je schoolprestaties. Dat geeft een fijn gevoel. Bovendien heb je heel veel vrije tijd, want er zijn avonden dat je geen huiswerk meer hoeft te maken of te leren en ben je dus de hele avond vrij. Zelfs de weekenden zullen rustiger zijn.

Natuurlijk zal je thuis ook dan nog maak- en leerwerk moeten maken en herhalen. Maar door je goede voorbereidingen bij onze Huiswerkbegeleiding kost dit veel minder tijd.  

En ook niet onbelangrijk: we maken het ook nog eens gezellig. Samen leren met leeftijdsgenoten werkt echt stimulerend!

Kom gerust eens kijken!