De trainers

Anne-Marie Bosman

Mijn naam is Anne-Marie Bosman. Ik ben 51 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen.
Van huis uit ben ik pedagoog. Na het afronden van mijn studie ben ik een andere richting uitgegaan en heb ik jaren als communicatieadviseur gewerkt bij zowel gemeenten als een gezondheidsorganisatie. Zes jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik me gaan verdiepen in coaching. Ik heb de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner afgerond. Verder ben ik gecertificeerd kindercoach en trainer ‘Ik leer leren’ en 'SLiM leren leren & plannen'. Ook heb ik relevante deelvakken van de studie Toegepaste Psychologie behaald.

Voor mij betekent het coachend werken met kinderen dat de cirkel rond is. Waar ik ooit ben gestart met de studie Pedagogische Wetenschappen, ben ik na vele omleidingen nu weer terug daar waar het voor mij begonnen is: het begeleiden en ondersteunen van kinderen en ouders op het gebied van gedragsproblemen en leerproblemen, en het bieden van inzicht, begeleiding en ondersteuning op weg naar verandering en verbetering.

Brigitte Muller-Nijsten

Na allerlei omzwervingen op de arbeidsmarkt ben ik nu beland waar mijn hart ligt: coaching, en dan voornamelijk kindercoaching. Nadat ik in 2014 de 2 jarige NLP-opleiding afrondde, heb ik in 2015 de kindercoach opleiding bij Centrum Tea Adema (kindercoaching & opvoedcoaching) gevolgd. Na het afronden van de vervolg module ‘Ik leer leren’ ben ik voornamelijk getroffen door de praktische toepassing van deze training!! Wat een krachtige training die de kwaliteiten van kinderen weer laat groeien!  

Vijf bijeenkomsten waarin kinderen op actieve wijze, onder onze begeleiding, ontdekken dat leren écht leuk kan zijn en ervaren ze dat de training hun waardevolle resultaten op gaat leveren!

   300_anne-marie_bosman_l_brigitte_muller-nijsten_r.jpg            gecertificeerd    

Brigitte Muller-Nijsten (l) en Anne-Marie Bosman.

300_ikleerlerenzvl_slim_logo.png