Tarieven

De groepstraining ‘Ik leer leren’ bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Uw kind kan deze training ook individueel bij ons volgen. Dan bestaat de training uit 5 bijeenkomsten van 1 uur. Wilt u zelf een groepje samenstellen op een voor u geschikt tijdstip dan is dit mogelijk.

Naast de 'Ik leer leren' training bieden wij ook een aantal losse modules aan, te weten: plannen en organiseren,  leervaardigheden en omgaan met examenstress. Tevens geven we een module speciaal voor ouders gericht op het begeleiden van schoolgaande kinderen.

Nieuw in ons aanbod zijn de SLiM online trainingen. Er is een SLiM training voor leerlingen uit groep 8, SLiM naar de brugklas. En er is een SLiM leren leren & plannen training voor middelbare scholieren.

Ook kunt u voor uzelf of voor uw kind ervoor kiezen in een aantal gesprekken individueel in te gaan op een bepaalde hulpvraag.

Heeft u vragen, neemt u dan -geheel vrijblijvend- contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Ik leer leren training (groep) € 182,50 (incl. werkboek)
Ik leer leren training (individueel) € 290,00 (incl. werkmateriaal)
Online training SLiM leren leren & plannen € 397,00
Online training SLiM naar de brugklas € 197,00
Module (3 bijeenkomsten van 1 uur) € 150,00
Individuele coaching (1 uur) €  55,00

 

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De facturen worden verstuurd voor aanvang van de training. Betaling van het volledige factuurbedrag moet voor de eerste bijeenkomst voldaan worden op bankrek.nr: NL57ABNA0520885945 o.v.v. het factuurnummer en de naam van uw kind.